قرائت بیانیه مدیر منطقه ای آسیا و اقیانوسیه صندوق جمعیت سازمان ملل متحد

دکتر ساتیا دورایسومی نماینده صندوق جمعیت ملل متحد در ایران، در مراسم گزارش توزیع ۱۰۰۰ دستگاه اکسیژن‌ ساز به مراکز سالمندان بهزیستی بیانیه بیورن اندرسن مدیر منطقه ای آسیا و اقیانوسیه صندوق جمعیت سازمان ملل متحد را قرائت کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل،دکتر ساتیا دورایسومی نماینده صندوق جمعیت ملل متحد در ایران،از آماده سازی و برنامه ریزی برای بالا بردن ظرفیت و تاب آوری گروه سالمندان در کشور ایران(گروهی که در بیشتر مناطق دنیا تنها می افتند )و به لحاظ فرهنگی پدر بزرگ ها و مادربزرگ های فرهنگی ما هستند؛از بهزیستی تشکر کرد.

وی اهداف بهزیستی در به حداقل رساندن نرخ مرگ و میر سالمندان که در همه جای دنیا کاری سخت است را قابل تحسین دانست و افزود:مدیریت،برنامه ریزی و راهبری این تیم قطعا همکاری اغراد زیادی را می طلبد و امروز باید این موفقیت را جشن بگیرید .

دورایسومی سرعت بالای توزیع دستگاه های اکسیژن ساز در مراکز سالمندان را قابل تحسین خواند و افزود:به دلیل اهمیت مراسم امروز و تعهد بالای صندوق جمعیت به کمک کردن به سازمان بهزیستی،بیورن اندرسن مدیر منطقه ای آسیا و اقیانوسیه صندوق جمعیت سازمان ملل متحد بیانیه ای صادر کرده است.

متن بیانیه به این شرح است:

بیانیه مدیر منطقه ای آسیا و اقیانوسیه، آقای بیورن اندرسن، به مناسبت اهدای هزار دستگاه اکسیژن ساز به سازمان بهزیستی کشور

از طرف صندوق جمعیت ملل متحد، مفتخرم که بهترین آرزوها و حمایت خود را به مناسبت برپایی مراسم اهدای دستگاه های اکسیژن ساز به شریک دیرینه مان در جمهوری اسلامی ایران، سازمان بهزیستی کشور ابراز کنم. این دستگاه‌ها برای حفظ سلامت سالمندان تهیه شده است. در عین حال، هفته بهزیستی را که با هدف آگاهی بخشی در مورد سلامت و رفاه افراد آسیب پذیرترین جامعه برنامه ریزی شده، به سازمان بهزیستی کشور تبریک می‌گویم.

بیش از دو سال از آخرین باری می گذرد که اینجانب در اکتبر ۲۰۱۸ برای شرکت در کنفرانس منطقه ای  سالمندی جمعیت، به ایران سفر کردم. در آن کنفرانس مباحثی مهم در زمینه نقش خانواده، جمعیت و دولت ها در جوامع در حال سالمندی مطرح شد و اینجانب در آن جلسات بر رویکرد چرخه زندگی و زنانه شدن سالمندی، تأکید کردم.

از آن زمان، پیشرفت‌های چشمگیری در پیشبرد برنامه سالمندی سالم و فعال در ایران حاصل شده است که با تصویب سند ملی سالمندان با هدف بهبود حمایت های اجتماعی و خدمات سلامت و ارتقا محیط های مناسب دوستدار سالمند، سیاست گذاری ها و خدمات، به اوج خود رسیده است.

در همین زمان، جهان با بحران بی سابقه‌ای روبرو شده است: همه گیری کووید۱۹؛ با عواقب ویرانگر بر سلامت و رفاه مردم. بدون شک افراد مسن بیش از دیگران تحت تأثیر آن قرار گرفته اند. داده های جهانی نشان می دهد که افراد سالمندی که به طور خاص در مراکز  مراقبت شبانه روزی و مراکز توانبخشی نگهداری می‌شوند، بیشتر در معرض ابتلا به عفونت و پیامدهای ناگوار ناشی از کووید۱۹ هستند.

تاکنون، جمهوری اسلامی ایران بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار مورد تأیید شده آزمایشگاهی و بیش از ۸۵ هزار مورد مرگ را گزارش کرده است. از این تعداد، تقریباً ۶۳ هزار فرد مسن بالای ۶۵ سال جان خود را به علت کووید۱۹ از دست داده‌اند. علاوه بر این، در مجموع نزدیک به ۱۳ هزار سالمند در تقریباً ۳۰۰ مرکز نگهداری  شبانه روزی اقامت دارند و در معرض خطر ابتلا به عفونت هستند. قابل تقدیر است که سالمندان در اولویت برنامه واکسیناسیون  در مراکز مراقبتی  قرار دارند.

در میان همه‌گیری کووید۱۹، صندوق جمعیت ملل متحد و شرکای آن، در جهت دهی مجدد تلاش های خود برای پاسخگویی به نیازهای جمعیت آسیب پذیر موفق عمل کرده اند. با سازمان بهزیستی کشور، صندوق جمعیت ملل متحد  به همراه صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) و بخش کمک بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO) برای محافظت از جان بیش از ۱۳ هزار و ۸۰۰ سالمند ساکن در مراکز مراقبت، با تهیه دستگاه اکسیژن ساز، و از طریق ارتباطات ریسک-محور و مشارکت های اجتماعی برای پیشگیری و کنترل بیماری، همکاری کرده است.

تهیه یک هزار دستگاه اکسیژن ساز، اثبات تعهد صندوق جمعیت ملل متحد و شرکای آن است که در شرایط همه گیری،  هیچکس از رقم نیفتد و از تلاش های ملی پشتیبانی شود. بار دیگر، دولت جمهوری اسلامی ایران با اقدامات خود نشان داده است که به عنوان یک نمونه موفق در رفع نیازهای سالمندان در منطقه، مطرح است. دراین زمان؛ صندوق جمعیت ملل متحد همچنان متعهد است که در کنار دولت و مردم ایران و تلاش آن ها برای توسعه پایدار است، باقی بماند.

متن بیانیه 

ترجمه بیانیه به زبان فارسی

کد خبر 40358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد